My Playlist!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Selfie Tips!

Γεια σας αγαπημένες μου! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας δείξω τα καλύτερα tips για την ΤΕΛΕΙΑ selfie εβερ, από διάσημους stars, ειδικούς και όχι μόνο!

Πηγές: Μηνιαίο Περιοδικό Mirror / Δικές μου εμπειρίες


Πολλές γνωστές έρευνες έχουν δείξει πώς μια σωστή και τέλεια selfie θα πρέπει να έχει τις παρακάτω ιδιότητες:
1.Να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα
2.Να αναδεικνύει το πρόσωπο που φωτογραφίζεται
3.Να δείχνει "αυθεντική"
4.Να μας εκπέμπει θετικότητα και όχι αρνητικότητα!

ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ SELFIE ΣΕ 7 ΒΗΜΑΤΑ:
Βήμα 1:Πρόσεξε το μακιγιάζ σου (αν φοράς) ή γενικότερα την επιδερμίδα σου
Βήμα 2:Βρες & φωτογραφίσου στο κατάλληλο μέρος (πρόσεξε το φόντο, το τοπίο, τα χρώματα)
Βήμα 3:Έλεγξε τον φωτισμό του χώρου πριν φωτογραφηθείς
Βήμα 4:Βρες τη σωστή γωνία
Βήμα 5:Κλείσε τα μάτια και άνοιξε τα παίρνοντας πόζα λίγο πριν τραβήξεις τη φωτογραφία (για να φαίνεται η φωτογραφία πιο φυσική & ελεύθερη)
Βήμα 6:Μην κουνήσεις καθόλου τη συσκευή την ώρα που βγάζει φωτογραφία
Βήμα 7:Πάτα "κλικ"...Και έτοιμη!

Image result for selfie quotes

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ:
Πολλές φορές, όταν έχεις ψηλά την κάμερα, φαίνεσαι πιο αδύναμος, αθώος & συμπαθής, ενώ όταν έχεις τη κάμερα από γωνία κάτω, δηλώνεις άτομο κοινωνικό, δυνατό & (ίσως) πιο ελκυστικό. Τέλος, όταν κοιτάς ευθεία την κάμερα, δίνεις την εντύπωση ανθρώπου συμπονετικού, έμπιστου & ανοιχτόμυαλου.

ΑΛΛΑ TIPS:
Στις selfie, εκτός από το ότι μπορείς να βγεις μόνη σου, μπορείς να επιλέξεις να βγεις με την παρέα σου. Θα δείχνεις σίγουρα κοινωνική και ενδιαφέρουσα! Α, και μην είστε σε όλες σοβαροί! Πάρτε πόζες, γελάστε, περάστε καλά!
Επίσης, δεν χρειάζεται να βγάζεις συνέχεια...ανθρώπους! Φωτογράφισε ζώα, φυτά, χώρους, ακόμα και πράγματα! Απλά πριν βγάλεις οποιαδήποτε φωτογραφία, φρόντισε να έχεις καλό φωτισμό! Θα σε βοηθήσει πολύ μάλιστα να χρησιμοποιήσεις ένα selfie stick!

TIPS ΑΠΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ "SELFIE QUEENS":

Η διάσημη blogger Garance Dore προτείνει να τραβάς φωτογραφίες από ψηλά, τοποθετώντας την κάμερα λίγο πιο πάνω από τη γραμμή των ματιών, διότι με αυτό τον τρόπο μακραίνει ο λαιμός & δίνεται έμφαση στις γωνίες του προσώπου!

Η Kim Kardashian υποστηρίζει πώς ο φωτισμός στις τουαλέτες των αεροπλάνων είναι ιδανικός για selfies (lol). Καλά δεν είπαμε πώς είναι και η ιδανική λύση, αλλά αν θέλετε, δοκιμάστε το!

Αυτή ήταν η ανάρτηση! Ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμα τα tips μου! Πολλά φιλάκια σε όλες και τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου