My Playlist!

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Μεταμόρφωσε τα shorts σου!

Γειααα σας! Σήμερα αν και είχαμε σχολείο εγώ δεν πήγα! Μαντέψτε! Είμαι άρρωστη! Πάλι :(! Τέσπα, ας είμαστε αισιόδοξες! Στο θέμα μας τώρα! Σήμερα θα σας δείξω πώς να μεταμορφώσετε το παλιό σας shorts σε καινούργιο! Αν σας αρέσει η ανάρτηση μην ξεχάσετε να αφήσετε σχόλιο & να βαθμολογήσετε! Εάν επισκέπτεστε πρώτη φορά το μπλογκ, γίνετε μέλος στην παρέα μας, τώρα! Για να δούμε, τι θα δούμε, λοιπόν... ;)


 
Μεταμόρφωσε τα shorts σου!
 
 

Διακόσμησε τις τσέπες

Αποτέλεσμα εικόνας για shorts diy pockets
 
 Αγόρασε πούλιες, πολύχρωμα κορδόνια ή ακόμη και κομμάτια δαντέλας και ράψ’ τα κυρίως στις πίσω τσέπες του σορτς σου. Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα, ώστε να δημιουργήσεις μεγαλύτερες αντιθέσεις, με οριζόντια ή κάθετα μοτίβα, ανάλογα με το τι προτιμάς.

Κάνε σχέδιο με δαντέλα

Αποτέλεσμα εικόνας για shorts diy pockets
Εδώ τώρα, θα πρέπει να κόψεις ένα τριγωνικό κομμάτι στην ραφή και από τα δύο πλαϊνά και να αντικαταστήσεις το ύφασμα ράβοντας ένα όμορφο κομμάτι δαντέλα.

Κάλυψε το με δαντέλα

Σχετική εικόνα
 
Η δαντέλα είναι στην μόδα, οπότε μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να δείχνεις απόλυτα in fashion. Σε αυτή την περίπτωση αντί να κόψεις ένα κομμάτι, μπορείς να καλύψεις όλο σου το σορτς.

Χρησιμοποίησε Stencil

Αποτέλεσμα εικόνας για diy shorts stencil
 
Αν θέλεις να κάνεις κάποιο όμορφο print, μπορείς να προμηθευτείς stencils και να ακολουθήσεις το περίγραμμα τους. Το ιδανικό σχέδιο για το καλοκαίρι είναι σίγουρα κάποιο animal print ή floral.


Βάλε τρουκς στις τσέπες

Σχετική εικόνα
 
Θα χρειαστείς μερικά χρυσά ή ασημί τρουκς, ανάλογα με το ποιο χρώμα προτιμάς και μια καλή κόλλα. Μπορείς να γεμίσεις το χαμόγελο που έχουν οι μπροστινές τσέπες και να δημιουργήσεις κάποιο σχέδιο στις πίσω τσέπες, κολλώντας ασύμμετρα τα τρουκς.

Ξήλωσε τις πίσω τσέπες

Αποτέλεσμα εικόνας για diy shorts τρουκς
 
Τέλος, μπορείς να ξηλώσεις από την μία επάνω γωνία τις πίσω τσέπες σου και να γυρίσεις το ύφασμα προς τα κάτω, ώστε στο κενό που δημιουργήθηκε να βάλεις τρουκς. Βέβαια, Αν μιλάμε για κάποιο jean, μπορείς να τις ξηλώσεις τελείως και να διακοσμήσεις όλο εκείνο το σημείο.

Πηγή: http://www.ediva.gr/


____________________________________________________ 
 
 
 
Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτηση! Πολλά φιλάκια!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου