My Playlist!

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Activities you should do before you grow up ( but even if you're a grown up it's fine )

Γεια σε όλους και όλες, ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά και μετά από όλες αυτέ τις επαναλήψεις ώρα να μπούμε στο ψητό! Κυρίες και Κύριοι σας παρουσιάζω τις δραστηριότητες που αν δεν έχετε ξεκινήσει ήδη, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε! 




1. Ποδόσφαιρο

How to Get Better at Soccer in a Week | Livestrong.com 


Το ποδόσφαιρο ⚽ είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να παραμένεις γυμνασμένος, να τρέχεις όσο θες σε ένα τεραστίων εκτάσεων γήπεδο και να έχεις ωραίες γάμπες... Είναι, επίσης, ένας ακόμα ωραίος τρόπος να πιάσεις την κουβέντα με ένα αγόρι ή να βρεις με τους κολλητούς σου κοινά θέματα συζήτησης.
Γεια σε όλους και όλες, ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά και μετά από όλες αυτέ τις επαναλήψεις ώρα να μπούμε στο ψητό! Κυρίες και Κύριοι σας παρουσιάζω τις δραστηριότητες που αν δεν έχετε ξεκινήσει ήδη, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε!

2. Χάντμπολ

Handball

Το χάντμπολ είναι ένα πολύ διασκεδαστικό άθλημα που αν και είναι ακριβώς το αντίστροφο από το ποδόσφαιρο (απαιτεί μόνο χέρια, εκτός και αν είσαι ο τερματοφύλακας όπου χρησιμοποιείς και τα χέρια σου και τα πόδια σου - όπως και στο ποδόσφαιρο - :D ) παραμένει άκρως ενδιαφέρον και ψυχαγωγικό. Γιατί, δεν το δοκιμάζεις;

3. Τέννις

 Tennis balls on a tennis court | premium image by rawpixel.com

Το τέννις ⚾ είναι πολύ ενδιαφέρον τόσο οι κανονισμοί όσο και να το παίζεις! Σε γυμνάζει σε χέρια και σε πόδια, αφού αν και κρατάς τη ρακέτα, χρειάζεται να είσαι ενεργητικός και συγκεντρωμένος ώστε να κυνηγήσεις την μπάλα αν χρειαστεί (ναι τεμπελάκο μου, παραπάνω από μία φορά ). Χαλάρωσε, μόνο μην αφαιρείσαι όταν είναι να παίξεις (σοβαρά τουλάχιστον) και χτύπα το μπαλάκι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή! Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσει ο ήχος που κάνει το μπαλάκι κάθε φορά που ακουμπάει τη ρακέτα ( ή και το πάτωμα )!

4. Cheerleading

 gorgeous cheerleader costume

Αυτό το γράφω στα αγγλικά γιατί ή α) δεν ξέρω την ελληνική εκδοχή του ή β) δεν θυμάμαι την ελληνική εκδοχή του ή γ) δεν έχει ελληνική εκδοχή. Το πιο πλησιέστερο σε αυτό είναι η ακροβατική γυμναστική που και πάλι δεν είναι ακριβώς το ίδιο . Αν θες να γίνεις μαζορέτα  πήγαινε να δοκιμάσεις! Είναι από τα πιο διασκεδαστικά και συναρπαστικά πράγματα όπου ταυτόχρονα σε γυμνάζουν και στην ουσία έχεις το time of your life, so, γιατί δεν δοκιμάζεις; Είναι ταυτόχρονα τρόπος να γίνεις ή να παραμείνεις ευλύγιστος καθώς και μαθαίνεις ένα σωρό κινήσεις! Είτε είσαι 8, είτε 10 είτε 36, αυτό το άθλημα είναι κάτι που είναι σίγουρα σπάνιο και πολύ υπέροχο. Στην Αμερική είναι πιο διαδεδομένο, καθώς το κάνουν κάποιοι άμα θέλουν σε ορισμένα σχολεία αλλά και στην Ελλάδα έχουμε μερικά κέντρα όπου μπορείς να πας να το δοκιμάσεις και γιατί όχι να μην το κάνεις.

5. Σκέιτμπορντ


https://i.pinimg.com/564x/62/eb/3e/62eb3eb4ba1cfea69680a1979279716e.jpg 

Το σκέιτμπορντ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και συναρπαστικό καθώς...εχμ... είσαι πάνω σε μια σανίδα με ρόδες και τρέχεις, τρομερό!  Υπάρχουν στην Ελλάδα αρκετές έως πολλές πίστες σκέιτ. Give it a try και δες πώς θα παέι! Καλή επιτυχία!

Ο,τι και να διαλέξεις, φρόντισε να σου αρέσει! Για οποιαδήποτε άλλη συμβουλή, επικονωνήστε μαζί μου στο e-mail μου: dianagal2005@gmail.com . Γρ'αψτε ένα σχόλιο όπουθα μου πείτε αν σας άρεσε η ανάρτηση και τι θέλετε να γράψω σε κάποια άλλη ανάρτηση .

Μέχρι το επόμενο post, τα λέμε!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου