My Playlist!

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Αφιέρωμα: Μόδα!

Η Μόδα είναι ένα πράγμα που (συνήθως) σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Αναλόγως, τι φοράς μπορείς να σε κάνει εντυπωσιακή, κλασσική, απλή και πολλά άλλα. Ο βασικός Κανόνας της Μόδας, είναι να ντύνεσαι όπως θέλεις και σου επιτρέπει να πηγαίνεις όπου θέλεις. Ταυτόχρονα μπορεί να εξυπηρετεί τη δραστηριότητα που θες να κάνεις 
( παραδείγματος χάρη αν θες να κάνεις γυμναστική, μπορείς να επιλέξεις ρούχα γυμναστικής ) . Εγώ πιστεύω ότι η Μόδα δεν περιέχει μόνο όσα θέλεις να κάνεις, αλλά και τον χαρακτήρα σου. Καμιά φορά, αν το ρούχο που έχεις δεν σε εκφράζει, δυστυχώς, δεν μπορείς να το φορέσεις.

 

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ:

  •     Τον Χειμώνα που κάνει κρύο, μπορείς να βάλεις ένα jean παντελόνι ή ένα παντελόνι κολάν και από πάνω, μια ζεστή μάλλινη μπλούζα. 

  •       Την Άνοιξη που ο καιρός είναι δροσερός και ανθίζουν τα λουλούδια, μπορείς να βάλεις ένα φόρεμα σε απόχρωση ροζ, πράσινο και άσπρο με κάποιο ανοιξιάτικο σχέδιο (π.χ. πεταλούδες). 



  •     Το Καλοκαίρι που κάνει ζέστη, θα μπορούσες να βάλεις από πάνω, μια εξώπλατη μπλούζα ή μια με τιραντάκια. Από κάτω ένα σορτς, ένα κάπρι ή ένα κολάν. 

  •   Το Φθινόπωρο μπορείς να φορέσεις μια μακρυμάνικη μπλούζα ή μια πουκαμίσα κι ένα γούνινο κασκόλ. Από κάτω, ένα  (καρό) παντελόνι ή μια φούστα με καλσόν.

99 Perfect Fall Fashion Outfits Ideas To Copy Right Now

Αυτή ήταν η σημερινή ανάρτηση! Ελπίζω να σας άρεσε!  Πολλά πολλά φιλιά σε όλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου