My Playlist!

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Μεταξύ Φίλων!

 

♥ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ♥





ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ:
ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΜΟ:                           
Ακόμα κι αν ο φίλος που έχεις να κάνεις είναι «σκληρό καρύδι» οφείλεις να του φέρεσαι με σεβασμό. Θα δεις που από ‘‘σοβαρός’’ που είναι, χάρη στη συμπεριφορά σου μπορεί να αλλάξει ριζικά! 



ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ:
Η ειλικρίνεια είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη φιλία. Για να αποφύγεις συγκρούσεις, προσπάθησε να είσαι ειλικρινής τόσο με τους φίλους σου, όσο και με την οικογένεια σου.

 
ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Ανάμεσα σε φίλους, εκτός από σεβασμό και ειλικρίνεια, πρέπει να υπάρχει και ανεξαρτησία. Δεν είσαι αναγκασμένη να συμφωνείς στα πάντα με την όποια φίλη σου! Επίσης, οφείλεις να την ακούς όταν μιλάει, όπως χρειάζεται να κάνει κι εκείνη το ίδιο.

        



TIPS + ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΦΙΛΕΣ:                                                         
                                             
•Δεν της παίρνουμε το αγόρι ή ακόμα και τις υπόλοιπες φίλες της! ( Που κατά τη γνώμη μου μου δεν γίνεται να "πάρεις" τους φίλους κάποιου ούτε τη σχέση του, ο άλλος θα αποφασίσεις με ποιον θα κάνει παρέα, εσύ δεν παίρνεις τίποτα από κανέναν, βασικά μπορείς να παρασύρεις, το θεωρώ πολύ ανώριμο, πάντως ο,τι και να 'ναι ) .
•Δεν την κοροϊδεύουμε πίσω από την πλάτη της, ούτε και την ταπεινώνουμε. 

Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας φάνηκε χρήσιμο! Να θυμάστε ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε! Καλή συνέχεια σε όλους μας! 


- Αν χρειοάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή σε κάποιο θέμα, μη διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα ( e- mail, πλατφόρμα του blog ) ! Αφήστε σχόλιο και μία αντίδραση, με ενημερώνει ότι υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για το blog και για τις αναρτήσεις! -

2 σχόλια:

  1. Καλό το άρθρο, αλλά κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να είναι φίλος/φίλη με κάποιον, αν δεν του συμπεριφέρεται καλά. Πρέπει και οι δύο πλευρές να παλέψουν για μια φιλία, η οποία γίνεται με τον καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να είναι φίλος με οποιονδήποτε άνθρωπο από τη στιγμή που δεν υπάρχει χημεία ανάμεσα στους δύο αυτούς ανθρώπους και δεν υπάρχει επίσης και σεβασμός. Αν δύο άνθρωποι περνάνε καλά όταν είναι μαζί και είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να παλέψεις σε μια φιλία, αφού η φιλία είναι μια σχέση που σε κάνει να νιώθεις καλά, απλώς να υπάρχει επικοινωνία και διασκέδαση. Επιπλέον κάποιες φιλίες μπορεί να δημιουργηθούν με το που δύο άνθρωποι γνωρίζονται, όπως γίνεται και να γνωρίζεις κάποιον για χρόνια και να τον αντιπαθείς.

      Διαγραφή