My Playlist!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Πάμε Σινεμά;

Γεια σε όλες! Στη σημερινή ανάρτηση θα σας δείξω κάποιες από τις ταινίες που παίζονται πρόσφατα & μου τράβηξαν το ενδιαφέρον! Ας δούμε μερικές...


1)Το Κορίτσι του Τρένου
 
 
Είδος: Θρίλερ
Διάρκεια: 112'
Υπόθεση:
Χωρισμένη & αλκοολική, η Ρείτσελ μαθαίνει πώς μια νεαρή παντρεμένη γυναίκα την οποία βλέπει κάθε μέρα από το τρένο της αγνοείτε. Πρόκειται για την νταντά της νέας οικογένειας του πρώην άντρα της, την οποία είχε δει λίγες μέρες πριν αγκαλιά με κάποιον που δεν ήταν ο σύζυγός της. Αποφασίζει να μάθει την αλήθεια, μπλέκοντας σε ένα ζωντανό εφιάλτη.

Η άποψή μου:
"Το Κορίτσι του Τρένου", παρόλο που έχει βγει εδώ και καιρό, συνεχίζει να παίζεται ακόμα. Σύμφωνα με τις κριτικές του κοινού, ενώ στην αρχή ξεκινάει αδιάφορα, μετά εξελίσσετε όλο και πιο ενδιαφέρον. Η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας είναι εκπληκτική και η σκηνοθεσία το ίδιο. Με λίγα λόγια, είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, με αγωνία, σασπένς & ανατροπές. Εμένα θα με ενδιέφερε πολύ να το έβλεπα γιατί είναι κάτι που σε αγγίζει όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και συναισθηματικά. Βγαίνει και σε βιβλίο.


2)Underworld: Η Αιματοχυσία

 
Είδος: Περιπέτεια
Διάρκεια: 91'
Υπόθεση:
Παγιδευμένη στη συνωμοσία της φιλόδοξης Σεμίρα, η Σελίν θεωρείτε προδότρια & καταδιώκεται από τα βαμπίρ τη στιγμή που οι λυκάνθρωποι ετοιμάζονται για τη μεγάλη τελική τους επίθεση.
 
Η άποψή μου:
Η ταινία "Underworld: Η Αιματοχυσία", είναι μια νέα ταινία περιπέτειας με πολλή δράση & εναλλασσόμενες σκηνές που θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλων μας, πιστεύω! Με φανταστικά, αλλά και πραγματικά στοιχεία, ενώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μέσα σε 91' και μόνο λεπτά! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!
 
 
 
3)Μπάτε Σκύλοι Αλέστε
 
 
Είδος: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 90'
Υπόθεση:
Ο Μαξ είναι ένας σκύλος που προτιμά να περιμένει υπομονετικά πίσω από την πόρτα την Κέιτι, την καλύτερη αφεντικίνα του κόσμου, όπως πιστεύει ο ίδιος. Όλα αυτά μέχρι να έρθει στο σπίτι ο νέος συγκάτοικός του, ο μεγαλόσωμος αδέσποτος σκύλος Δούκας. Η κόντρα τους θα φτάσει στα άκρα, με την κατάσταση να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις όταν οι δύο άσπονδοι φίλοι χαθούν στους επικίνδυνους δρόμους της Νέας Υόρκης.
 
Η άποψή μου:
Απίστευτα διασκεδαστική, με αστείες στιγμές αυτή η ταινία είναι ότι πρεπει για όλες τις ηλικίες! Με πολλά ωραία και τρυφερά μηνύματα, όπως ότι κάποιος μπορεί να κάνει άσχημες πράξεις διότι δεν έχει νιώσει την αγάπη κ.λπ.  Σύμφωνα με την κριτική του κοινού, είναι από τις καλύτερες animation ταινίες των τελευταίων χρόνων! Μπορείτε να πάτε να το δείτε με τους φίλους & τις φίλες σας αν θέλετε - είναι σίγουρο πώς θα διασκεδάσετε αφάνταστα!
 
~ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!~
 
 
Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτηση! Έχετε δει ήδη μήπως κάποια από αυτές τις ταινίες; Σας άρεσε; Γράψτε το στα σχόλια! Πολλά φιλιά!!!♥♥♥
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου