My Playlist!

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Decoration Tips!

Γεια σας κορίτσια μου! Έχω τέλεια νέα (για μένα! ;Ρ)! Πήρα επιτέλους τα αποτελέσματα των Γαλλικών με 81,5% ! Yay! Πιστεύω πήγα πολύ καλά...! Λοιπόν, στο θέμα μας τώρα! Στη σημερινή ανάρτηση, θα σας δείξω μερικά tips διακόσμησης για το σπίτι και το δωμάτιό σας! Ελπίζω να σας αρέσουν και να σας φανούν χρήσιμα!

1.Collage...στους τοίχους!

 
  Για να δώσεις έμφαση σε ένα συγκεκριμένο τοίχο του δωματίου ή απλά για να καλύψεις έναν άδειο βαρετό τοίχο, το κολλάζ θα σε βοηθήσει πολύ! Επέλεξε φωτογραφίες σου με την οικογένεια σου, τους φίλους σου ή που να είσαι μόνη σου! Είναι μια καλή, πρωτότυπη και ξεχωριστή ιδέα! Ιδέα: Μπορείς να διαλέξεις φωτογραφίες από μια εκδρομή με την παρέα σου, από ένα πάρτι ή ακόμα από μια επίσκεψη στο σπίτι μιας φίλης σου!

2.Για άλλον αέρα...
  
Εάν θες να "αλλάξεις" τον αέρα του δωματίου σου, αντί να κάνεις ολόκληρη ανακαίνιση μπορείς πολύ απλά να διαλέξεις μερικά απλά αντικείμενα, μικρά επιπλάκια ή ένα-δύο εντυπωσιακά διακοσμητικά. Μπορείς να το κάνεις να μοιάζει με το Λονδίνο, το Παρίσι ή ακόμα και τη Χαβάη!!! Απλά επέλεξε ένα θέμα και κάνε το πράξη...στο ίδιο σου το δωμάτιο!!! Ιδέα: Αν έχεις διάφορα απλά και λιτά έπιπλα στο δωμάτιό σου (σκαμπό, πολυθρόνα...) μπορείς να αγοράσεις σε προσιτή τιμή ένα ύφασμα και να καλύψεις τα έπιπλα με αυτό!
 
3.Φως Θεού, χαρά Θεού!
 
  

 
Για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, στολίστε με φωτάκια το δωμάτιο, το κρεβάτι και τις κουρτίνες του δωματίου σας! Για τις πιο ονειροπόλες, η ιδανική θέση είναι δίπλα στο κρεβάτι, για αυτές που φοβούνται το σκοτάδι ή για αυτές που λατρεύουν τη διασκέδαση είναι γύρω γύρω σε όλο το δωμάτιο και για αυτές που κάθε μέρα είναι και από μια ξεχωριστή περιπέτεια, η ιδανική θέση είναι γύρω στις κουρτίνες, σαν διακλάδωση! Ιδέα: Δεν χρειάζεται να βάλετε φωτάκια παντού! Λίγα και καλά  σε έναν τοίχο γύρω από ένα φωτογραφικό κολλάζ (βλέπε εικόνες) είναι ιδανικά για ένα εφηβικό υπνοδωμάτιο! Επίσης αν μοιράζεστε το ίδιο δωμάτιο με την αδερφή σας (αν έχετε φυσικά), μπορείτε να στολίσετε την κουκέτα σας γύρω γύρω με τέτοια φωτάκια! Θα τα βρείτε σε καταστήματα διακόσμησης (πού αλλού;).
 
4.Εθνική Πινακοθήκη (& ναι, στο δωμάτιό σου)!
  

 
 
 
Μια πολύ καλή ιδέα είναι να οργανώσετε έναν μικρό χώρο στο δωμάτιο σας και να να τοποθετήσετε εκεί έναν πίνακα, ένα αυτοκόλλητο ή ακόμα και μια βιβλιοθήκη! Ιδέα: Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου μικρά κουτιά αποθήκευσης (θα φτιάξω ανάρτηση για αυτό), και εκεί μέσα να βάλεις ότι σου περισσεύει και δεν έχεις που να το τοποθετήσεις!
 
 
____________________________________________
 
Ελπίζω να σας άρεσε η σημερινή ανάρτηση και να σας φάνηκε χρήσιμη! Θα κάνω σύντομα πολλές άλλες αναρτήσεις σχετικά με διακόσμηση, μόδα, DIY και πολλά πολλά άλλα! Άρα, μέχρι την επόμενη ανάρτηση...τα λέμε!!!
 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου