My Playlist!

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Πού να βάλω τα . . . παπούτσια μου;;;

Γεια σας! Υπάρχει καμία από εσάς που να γνωρίζει ήδη πόσα παπούτσια έχει;;; Όχι;;; Τότε πώς θα τα βάλετε σε τάξη στη ντουλάπα σας (αν χωράνε :Ρ);;; Ένας λόγος παραπάνω για να διαβάσεις αυτό το post!  Σήμερα θα σας θα σας δείξω έξυπνους χώρους αποθήκευσης...για παπούτσια! Για να δούμε, τι θα δούμε...

 Αποτέλεσμα εικόνας για keep calm and shoes
 
Λοιπόν, αρχικά πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν αμέτρητα σημεία μέσα στο σπίτι, τα οποία είμαι σίγουρη πώς δεν έχετε καν φανταστεί ότι μπορείτε να μετατρέψετε άνετα σε χώρους αποθήκευσης! Έι! Για αυτό είμαι και εγώ εδώ!

 
 
Υ.Γ.: Οι περισσότερες φωτογραφίες και η πηγή έμπνευσής μου, είναι η υπέροχη ιστοσελίδα της ediva η οποία έχει πολλές & ενδιαφέρουσες αναρτήσεις τις οποίες θα μπορούσατε να τους ρίξετε μια ματιά (για το δικό σας καλό...:Ρ)! Τέσπα, ας αρχίσουμε επιτέλους!


1.


 
Αυτός είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου! Όχι μόνο τα τακτοποιείς το καθένα σε διαφορετικό κουτί, αλλά κρεμάς και ένα ταμπελάκι στο εξωτερικό τους, που να σου δείχνει πιο παπούτσι είναι μέσα στο κάθε κουτί! Τώρα μάλιστα!
 
2.
 
Αυτός είναι πολύ ξεχωριστός τρόπος καθώς δεν αποθηκεύεις τα παπούτσια σου μέσα σε κάποιο κουτί όπως συνηθίζεται, αλλά κάτω από το...κρεβάτι σου! Με λίγο νάιλον, όλα γίνονται!
 
 
3.


 
Αυτός είναι ένας αρκετά συνηθισμένος & βολικός τρόπος αποθήκευσης παπουτσιών, μιας και είναι τοποθετημένος στην είσοδο, δηλαδή κοντά στην πόρτα του σπιτιού, πράγμα που μας βολεύει αφάνταστα! Και είναι και πρωτότυπος, δεν μπορείτε να πείτε!

 
4.
Αποτέλεσμα εικόνας για εξυπνοι χωροι αποθηκευσησ παπουτσιων
 
 
Τέλος, αν δε σας κάνει τίποτα από όσα σας έγραψα (λίιιγο δύσκολο :Ρ), μπορείτε κάλλιστα να ακολουθήσετε την παραδοσιακή μέθοδο με τα κλασσικά κουτιά! Αλλά μην πάρετε κανένα πρόχειρο κουτί από το μαγαζί της γειτονιάς σας! Καλύτερο είναι να πάρετε μια απλή βαλίτσα και να τη βάψετε! Μπορείτε να πειραματιστείτε αλλάζοντάς της χερούλια...Τέσπα θα είναι σίγουρα πιο δημιουργικό από το να πάρετε κάτι έτοιμο!
 
 
______________________________________________________
 
 
Έχετε δοκιμάσει κάποιον από αυτούς τους τρόπους; Γράψτε στα σχόλια! Μέχρι την επόμενη ανάρτηση όμως...Πολλά πολλά φιλάκια! ;)
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου