My Playlist!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Πώς να γίνετε καλή μαθήτρια σε 7 μαθήματα! (Μέρος 2)

(Συνέχεια Πρώτου Μέρους...)
ΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ:
Οι περισσότεροι άνθρωποι σχηματίζουν άποψη για τους άλλους από νωρίς, ίσως και από την πρώτη φορά που τους βλέπουν! Για αυτό φρόντισε να είσαι ευπαρουσίαστη και να προσέχεις το πώς φέρεσαι! Θα σου άρεσε οι άλλοι να πιστεύουν ότι είσαι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είσαι; Ξανασκέψου το! Και πάνω από όλα: Να Είσαι Ο Εαυτός Σου!

MINI-BREAK:
ΜΑΘΗΜΑΤΑ, Μαθήματα, μαθήματα! Ηρέμησε καλέ! Ακόμα δεν αρχίσαμε και όλο παράπονα είσαι!(Αστειεύομαι!). Η λύση? Απλή: Χ-α-λ-α-ρ-ω-σ-ε! Πριν αρχίσεις τα μαθήματά σου, ξεκουράσου για 5-10 λεπτά, έτσι για να είσαι σε φόρμα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!: Μην το παρακάνεις με τη χαλάρωση! Ούτε να κάνεις διάλειμμα κατά τη διάρκεια του διαβάσματός σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να χάσεις τη συγκέντρωσή σου...Όλα με μέτρο!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ:
Ένας από του πιο σημαντικούς κανόνες στο σχολείο αλλά και στη ζωή σου, είναι να είσαι υπεύθυνη! Πίστεψέ με, δεν θα αρέσει καθόλου μα καθόλου στους δασκάλους σου να λαμβάνουν λεκιασμένα, μουντζουρωμένα, δυσανάγνωστα ή τσαλακωμένα γραπτά! Για αυτό να προσέχεις όχι μόνο τα γραπτά, αλλά και τα βιβλία και τα τετράδιά σου, ντύνοντάς τα με ειδικές ζελατίνες και βάζοντάς τα προσεκτικά στην τσάντα σου. Και για αποθηκευτική ευκολία, χρησιμοποίησε έναν φάκελο. Μην ξεχνάς επίσης...να μην χάνεις τα πράγματά σου!

 ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:
Ένα ακόμα σημαντικό πραγματάκι που πρέπει να κάνεις, είναι τόσο απλό: Να διαβάζει προσεκτικά το μάθημα! Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχουν πολλά μέσα για να σε βοηθήσουν: Ιστοσελίδες για να υα να υπογραμμίζεις το μάθημα... Μπορείς να ζητήσεις από κάποιον να σε εξετάζει για να δεις αν ξέρεις καλά το μάθημα ή να διαβάζεις με μια φίλη σου!
 
Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτηση! Περιμένω να σχολιάσετε και να μου πείτε τα αποτελέσματα!

1 σχόλιο: